Om Reflexsele.com

Reflexsele logo
Reflex med hög synlighet broddar.se

Vi på Reflexsele.com tar säkerhet på allvar. Det finns många sätt att skydda sig själv och andra från fara, men ibland är det små saker som kan göra en stor skillnad. Min mormor var en sådan person som alltid var försiktig, men en kväll glömde hon bort en viktig sak – en reflexsele. Hon gick ut för att ta en promenad, men i mörkret var hon osynlig för en förare som inte hann se henne i tid. Min mormor blev påkörd och fick allvarliga skador som hon aldrig helt återhämtade sig från.

Det är lätt att tro att en reflexsele bara är en liten detalj, men som den här olyckan visar kan det vara avgörande för din säkerhet. En olycka utan reflexsele är en olycka som kanske kunde ha undvikits om man bara hade tänkt på det lilla extra. Därför vill vi på Reflexsele uppmana alla att tänka på sin egen och andras säkerhet genom att alltid använda reflexer och reflexseler när man är ute i trafiken.

Vi hoppas att vår historia kan inspirera andra att ta säkerhet på allvar. Låt oss tillsammans göra världen till en säkrare plats för alla.